2010. március 5., péntek

Vajon?

Vajon milyen arcot vághatunk orgazmus közben? Milyen lehet az arckifejezése egy embernek, mikor elélvez? Ez csak ma jutott az eszembe, de sokakat biztosan régóta foglalkoztat a kérdés. Szerintem irtó ciki lenne megnézni az aktus után, ha valaki a pofánkba nyomott kamerával felvenné az egészet, vagy csak lesből, egy tükör mögül örökítené meg az ejakuláció pillanatát. Szent szar... biztosan szörnyű látványt nyújthatunk. Aztán az állatias hangokról ne is beszéljünk. Azok aztán viszik a prímet minden tekintetben. De a katarzis pillanatában eltorzult pofánkat leszámítva életünk kihagyhatatlan része a házi pornó. 
Viszont arra azért kíváncsi lennék, hogy szólt már valaki a párjának, vagy a leendő társának egy légyott alkalmával annyit, hogy: "Úristen, milyenfejedvan?" Biztosan megesett már eme felkiáltás. Kíváncsi lennék, hogy mennyien vannak, akik ezt elmondják a szerencsés választottnak és hányan, akik pedig nem...

2 megjegyzés:

  1. Szerintem nem kell ezt olyan vészesen felfogni. Egy jó dolog, egy kellemes érzés. Mondjuk ez az ember aktuális állapotától nagyban függ.
    Lehet, hogy valaki szörnyű pofákat vág. Nálam ez másképp van. Én élvezem és így viszonyulok hozzá, ami a megnyilvánulásaimat jellemzi.
    Ha pedig a szomszédot zavarja, akkor dugja be a fülét v. vegyen be pár altatót. Erre szoktam, azt mondani, hogy ha valakinek nem tetszik, az bekaphatja.

    VálaszTörlés
  2. Volt egy párom egy ideig, aki minden egyes orgazmus után nevetett, de ugy, mint egy kis gyerek, aki uj legót kapott:) én szerettem, és nevettem vele:)

    VálaszTörlés